uitvaart LarenHet kan ook zijn dat u een klein fortuin moet betalen om de dienst formeel te organiseren, want er zijn voorschriften en normen die moeten worden nageleefd. Zo is 30.000 dollar ongebruikelijk en worden de kosten vastgesteld door het ministerie van Kunst en Cultuur. Natuurlijk zouden de kosten nog hoger zijn als u ervoor had gekozen uw begrafenis op een openbare plaats te houden. Het ministerie van Volksgezondheid stelt de vergoeding hiervoor echter vast op basis van uw persoonlijke omstandigheden zoals die op de ziekteverzekeringskaart zijn vermeld. Als u eenmaal een beslissing heeft genomen over de korting op uw grote en kostbare uitvaart, laat ons u dan helpen ervoor te zorgen dat de uitvaart thuis wordt gelegd en dat de activiteiten in balans zijn. Breng alle kosten naar ons kantoor of naar een ander kantoor van Pickford Uitvaartverzorging. Uw uitvaartondernemer zal zijn best doen om u te helpen bij het vaststellen van de nieuwe kosten.

Er kan ook aangepast vervoer voor u worden geregeld. U kunt dit bespreken met de uitvaartverzorger en eventuele andere uitvaartverzorgers van wie u de diensten heeft overwogen. Pickford Uitvaartverzorging houdt deze aanbieders niet aan voor doorverkoop.

U vindt het telefoonnummer en faxnummer van uw plaatselijke uitvaartcentrum op uw gezondheidskaart of op hun website of u vindt de contactgegevens op de achterkant van uw kaart. Een andere mogelijkheid is rechtstreeks contact op te nemen met uw plaatselijke uitvaartcentrum of de begrafenisondernemer. De dienst gratis ontvangen Een lichaam mag pas worden behandeld als het medisch volledig is voltooid en afgewikkeld. Daarom is het belangrijk om een begrafenis van tevoren te plannen. In – ver en dichtbij blijven voor een herdenking In deze situatie worden normaal gesproken benodigdheden zoals kisten, balsemvloeistof en handschoenen gebruikt. Verbeterde begrafenisopties voor Apple Valley-begrafenis Het publiek kan nu verzoeken om de gecremeerde resten van de overledene naar Apple Valley, NY (gelegen in het oosten van de VS) te sturen in plaats van naar New York, PA of Long Island, NY. De pogingen om online-diensten voor overlijdensberichten uit te schakelen hebben familieleden verwond en verontwaardigd, zodat zij zich van online-diensten hebben afgekeerd. De kosten van deze reisregelingen worden niet gedekt door de posterijen. iOS

Postbus 263

Positively Wishing Well Funeral Home Inc.