EHBO Leiderdorp

 

 

 

 

Eerste hulp begrijpen, is heel moeilijk zonder medische opleiding. In elementaire termen is iemand die gewond is en eerstehulpinstructies volgt, iemand die geschokt of zwaar gewond is. Iedereen die een klein wondje heeft dat niet stopt met bloeden, moet deze instructies volgen. Het kan ook zijn dat u een of andere vorm van glijmiddel moet toedienen aan een wond die beschadigd is door overmatige wrijving van kleding of bepaalde andere middelen. EHBO voor dit soort verwondingen moet onmiddellijk worden toegediend.

De tweede hulp voor uw blessure houdt in dat u de pijn probeert te verlichten die met uw blessure gepaard gaat. Bij een verstuiking of verrekking moet u het getroffen gebied zo veel mogelijk laten rusten en ijs aanbrengen als het koud is. Vergeet niet dat ijs de stofwisselingsfuncties van een blessure kan vertragen.

Naast ijs en hoog leggen omvat een effectieve eerstehulpbehandeling vaak het gebruik van warmte. Als de blessure in de handen zit, kunt u warmte gebruiken om de pijn te verlichten die door de blessure wordt veroorzaakt. Als het letsel in de nek of rug zit, kunt u met warmte eventuele stijve gewrichten die verband houden met het letsel losmaken en rechtzetten. Warmte moet worden gebruikt tot de zwelling afneemt en uw letsel kan worden verholpen met krukken.

Afhankelijk van het soort letsel kan een andere behandeling nodig zijn. Sommige verwondingen, vooral die welke meer permanent zullen zijn, moeten worden behandeld met een mitella. Deze zijn gemaakt van een stevig materiaal dat het gekwetste gebied zo lang mogelijk kan bedekken.

Het herstel van deze blessures duurt erg lang. Als u een blessure hebt opgelopen die niet al te erg is en u zoekt naar manieren om zo snel mogelijk weer normaal te worden, zult u meerdere wegen moeten bewandelen om weer in uw oude gezonde staat terug te komen. Uw chiropractor zou u moeten kunnen adviseren over alle verschillende soorten behandelingen die u moet ondergaan om te genezen.

Chiropractische zorg is een natuurlijke en holistische manier om problemen te genezen en te behandelen. Men gelooft dat het lichaam volledig zelfregulerend is, en dat er daarom niet zoiets bestaat als een “snelle oplossing”. Men gelooft dat dingen gewoon zitten of zich opstapelen zoals ze horen te zitten, en dat je er dus mee moet werken om ze te krijgen waar ze horen te zijn. Daarom is je lichaam voortdurend aan het “werken” en ook aan zijn voorouders. Ja, de gezondheid van je lichaam is afhankelijk van de gezondheid van je voorouders.

Het is heel moeilijk in te schatten wat de aanleg zal zijn voor verschillende mensen, maar er zijn enkele tekenen om op te letten. Veroudering tast gewoonlijk het lichaam aan. Het metabolisme vertraagt en de elektriciteit wordt zwakker. Zintuiglijke degeneratie treedt vaak op.odbeweging vermindert of gaat zelfs verloren. Het evenwicht kan zelfs worden aangetast door ziekten zoals multiple sclerose.Het evenwichtsgevoel van een individu kan zelfs worden veranderd.Het evenwicht tussen het zenuwstelsel en het evenwicht en de beweging van de spieren wordt verbroken. Daarom zijn er veel redenen om chiropractische zorg te gebruiken om te helpen bij het evenwicht van het lichaam. De chiropractor zal massage en manipulatie gebruiken om de ondersteuning van zenuwen, weefsel en botten te herstellen. Een gezonde wervelkolom is essentieel voor het behoud van een gezonde functie van de organen in het lichaam. De chiropractor zal nauw samenwerken met uw andere arts en de voorstander van chiropractische zorg om u te helpen uw bron van zenuw-gerelateerde pijn vast te stellen.

Chiropractor worden of niet, dat is de vraag. Het vakgebied van chiropractor staat wijd open voor mensen van alle leeftijden en geaccrediteerde instellingen. Chiropractoren moeten geregistreerd zijn als chiropractor en zijn onderworpen aan de regelgeving en normen van de praktijk. Een chiropractor mag andere therapieën dan spinale manipulatie gebruiken, maar niet alle chiropractors genezen. Studenten in de chiropractor school werken nog steeds aan hun certificering en zijn niet gecertificeerd om te oefenen nadat ze hun opleiding hebben afgerond.

lees meer: