Kantoorartikelen Rotterdam

 

 

 

 

Dit ding is niet erg gemakkelijk te vinden, maar hier is een lijst van belangrijke dingen om te overwegen. De kantoorruimte is geen bedrijfskostenpost, maar het geeft u wel het gevoel dat u innovatief bezig bent.

Er is ook een vast salaris. Ik weet niet 100% zeker hoe dat moet, maar ik denk dat het afhangt van de grootte van het kantoor. Je kunt je salaris gebruiken om de kantoorartikelen groter of kleiner te maken.

Op de plaats waar u besloten hebt tijd en geld te investeren om een schoon kantoor te creëren, moet u een aantal goede archiveringssystemen vinden om alle dossiers georganiseerd te houden (een van de grootste kosten, nog afgezien van de echte installatiekosten). Overweeg ook wat Post-it briefjes, wat lamineermachines, wat tongen en SKIDs om alles schoon te houden. Bewaar al uw zakelijke papieren in eigen bestanden. Er zijn veel websites waar men kantoorruimte kan huren en zijn werkomgeving kan verbeteren. En dan kunt u lid worden van dat sociale netwerk en potentiële klanten vinden. Planning Voordat u de tijd en het geld investeert om een kostbaar kantoor te bouwen, moet u nadenken over de timing. Ten eerste, denk dat het belangrijker is om verstandig te investeren dan om het overhaast te doen. Misschien moet u wat tijd uittrekken voor bepaalde activiteiten, en eerst een skeletplan opstellen. Als je geen toegewijd team hebt, moet je misschien ook een virtueel kantoor of een bedrijf overwegen. Ik hoop dat dit u niet zal verbazen.

Een beetje over de mensen die mij direct volgden. U kunt het volledige artikel vinden op een van mijn blogspot blogs.

HET ONTWERP

Dit is mijn ontwerp (schets). Ik ging voor flexibiliteit en ging voor verticaliteit in alle richtingen. De afbeeldingen aan de rechterkant zijn goed zichtbaar, maar de kleuren zijn niet gekozen om te contrasteren. Ik wilde een rijke kleur in de kamer, maar niet zo vet dat alles één kleur wordt. Ik weet niet zeker hoe ik dat opvallende gebrek aan contrast kan opheffen, maar ik hou me gewoon aan het meest effectieve gebruik van kleuren voor dit voorbeeld.

Hier is een hoop inspiratie om dit ontwerp te maken. Maar sommige van deze items zijn al in het nieuwe kantoor. Alle elementen van een eerdere schets zijn ook in deze schets gebruikt.

LAATSTE WOORD

Ik hou van deze meubels. Voordat ik ermee ga zitten, denk ik aan drie dingen die ik moet doen. Ten eerste moet ik het verleden weghalen en waarschijnlijk de kwaliteit van de kamer verhogen. Kleine dingen die een ruimte waardigheid geven of het makkelijker maken om te werken en te rusten. Het is net als studeren en slapen, maar dan voor een paar uur in plaats van blauw en lawaaierig te zijn. Ten tweede, ik neem de ruimte om me opener en transparanter te voelen. Ik geef er de voorkeur aan om altijd in de huidige staat te zijn. Bij een recent bezoek aan het nieuwe kantoor: mijn manager probeerde me een vraag te stellen waar hij het recht niet toe heeft. Nadat ik had geantwoord, vroeg hij me of ik koffie kon krijgen, ik antwoordde nee, en hij voelde zich ongemakkelijk. Ik wilde zijn stemming controleren zonder een gesprek aan te knopen. Ten derde: ik wil niet dat mensen alles aanraken in de ruimte. Dit gebeurde hier en daar. Dit staat gelijk aan gebroken routines. Sommigen voelden zich ongemakkelijk, sommigen waren geïrriteerd, sommigen kwamen dichtbij om het tussen zichzelf te houden. Maar meestal is het jammer voor de persoon die een melding krijgt op zijn gsm. Misschien moet ik er soms een ‘hek-test’ van maken. Als het hek niet hoog genoeg is, is het beter om te zeggen dat ik niet terugkom, in plaats van een probleem te creëren.

lees meer:

Wenskaarten rotterdam |

kantoorboekhandel rotterdam |