Sta op stoel Eindhoven

Sta op stoel Eindhoven maakt uw alledaagse leven makkelijker

 

Heeft u – bijvoorbeeld vanwege ouderdom – last van rug- of gewrichtspijn, dan weet u als geen ander dat zoiets alledaags als uit een stoel opstaan een behoorlijk intensieve klus kan zijn. In het meest ongunstigste geval lukt het u zelfs helemaal niet meer om zelfstandig uw zetel te verlaten en moet u daarvoor telkens de hulp van anderen inroepen. Door voor dat soort onfortuinlijke gevallen een sta op stoel in Eindhoven aan te schaffen, kunnen dit soort de zojuist genoemde probleemsituaties op een comfortabele manier worden ondervangen.

 

Elektrisch bedienbare stoel

 

Een sta op stoel is namelijk een fauteuil waarin een elektrisch motortje schuil gaat. U bedient dat motortje met behulp van een een paar knoppen die in de stoel zijn verwerkt. Met deze knoppen kunt u de zitting in een schuine stand zetten, zodat uw lichaam als het ware omhoog wordt gedrukt. Deze positie zorgt er vervolgens voor dat u tijdens het opstaan veel minder kracht en energie hoeft te gebruiken.

 

Maatwerk zorgt voor optimaal comfort

 

Schaft u een sta op stoel in Eindhoven aan, dan verlangt u met het oog op uw gezondheidsklachten natuurlijk wel dat zo’n fauteuil comfortabel zit. Omdat elk lichaam weer net een beetje anders is, komt er bij de aankoop van dit soort stoelen doorgaans uiterst nauwkeurig maatwerk kijken. Om uw pijn zoveel mogelijk te kunnen verlichten is het namelijk van groot belang dat de stoel de juiste zithoogte heeft en een optimale ondersteuning aan de rug en de wervelkolom biedt. Daarnaast zijn ook passende hoofd- en neksteunen, de zitbreedte en zithoek van de stoel en de juiste hoogte van de armleggers van groot belang in het totaalplaatje. Vanwege al dit soort noodzakelijke individuele aanpassingen kunnen we uiteindelijk gerust stellen dat elke sta op stoel in Eindhoven een unicaat is. Dit laatste wordt nog eens verder benadrukt middels het ruime aanbod aan verschillende designs, waardoor de desbetreffende fauteuil in de meeste gevallen goed aan kan sluiten op de rest van de inrichting in een woning.

 

Mogelijke vergoeding via de zorgverzekering

 

Mede omdat er bij praktisch elke verkochte sta op stoel individueel maatwerk komt krijgen, zijn dit soort meubelstukken doorgaans niet goedkoop. Wilt u vanwege lichamelijke klachten een sta op stoel in Eindhoven aanschaffen, dan bestaat de kans dat u via uw zorgverzekering een deel van de gemaakte kosten vergoed krijgt. De regels hieromtrent kunnen mogelijk per verzekeraar verschillen. Neem daarom altijd eerst contact met uw zorgverzekeraar op om een duidelijk beeld van de vergoedingsmogelijkheden te krijgen.