Kanaalverwarmer

Kanaalverwarmer zijn ontworpen om toevoerlucht te verwarmen alvorens het door het rooster de leefruimte ingaat. Alle kanaalverwarmers zijn voorzien van een regelaar en kan voor aansturing ook gekoppeld worden aan een thermostaat in een specifieke ruimte. Je kunt door het inzetten van een kanaalverwarmer de temperatuur van het water op afstand bedienen.

Naast ventilatoren en balansventilalties met warmteterugwinning kun je ook gebruik maken van elektrische kanaalverwarmers. Dit zijn ronde of rechthoekige uitvoeringen die watergevoede systemen verwarmen en koelen.

Elektrische (na) warmers

Elektrische (na) warmers zijn verkrijgbaar in een verschillend aantal series, twee om precies te zijn. De Elektrische (na) warmers kun je krijgen in een CV-range. Dit is een (na) warmer met een ronde aansluiting. Ook kan je de Elektrische (na) warmers krijgen in een VFL(PG)range, dit is een (na)verwarmer met een rechthoekige aansluiting. Beide units kunnen voorzien worden van een bedrade regeltechniek. Als je gebruik maakt van een voor gemonteerde bedrade regeltechniek ontstaat er een stekkerklare oplossing. Deze kan je eenvoudig installeren waar nodig.

 

Warmwater (na)verwarmers

De warmwater naverwarmers zijn verkrijgbaar in een drietal series:

– CWW-H-range met ronde aansluitingen

– PGV-range met rechthoekige aansluitingen

-WHS- range voor rechthoekige maatwerk aansluitingen

 

De verschillende ranges hebben te maken met de verschillende aansluitingen. Let er daarom goed op of je een ronde aansluiting hebt of een rechthoekige aansluiting.

Elke aansluiting heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Wanneer je gebruik maakt van meerdere circuits ontstaan er diverse capaciteiten.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kanaalverwarmer of wil je hier meer informatie over inwinnen? Heb je geen idee waar je moet beginnen en wil je dat dit door een professional wordt uitgelegd en bij jou thuis of in je bedrijfdspand wordt geïnstalleerd? Geen zorgen. Er zijn veel bedrijven die je daarbij kunnen helpen. Een bedrijf die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in kanaalverwarmers en luchtinstalatietechnieken is KiwiHesta. Bij KiwiHesta leveren ze al hun producten op maat, snel en tegen een scherpe prijs. Al hun maatwerk wordt binnen een week geleverd en artikelen die ze op voorraad hebben worden dezelfde dag nog bezorgd.