Reikibehandelingen:

De ontvanger van Reiki krijgt tijdens een behandeling een heerlijk gevoel van rust. De algemene gezondheidstoestand komt door een behandeling meer in balans.

Behandeling met Reiki is nooit gericht op de aandoening, maar altijd op de hele mens.

Het beste resultaat krijgt men door de eerste week 3 behandelingen te ontvangen. Daarna volstaat één of twee behandelingen per week. Bij 3 behandelingen in een week wordt de inwendige reiniging van het lichaam bevorderd, het lichaam gaat afvalstoffen lozen. Vaak merkt de behandelde dat er al verandering optreedt. Het kan zijn dat de behandelde emotioneel wordt tijdens de behandeling, het is goed die emoties gewoon te uiten. Het kan ook gebeuren, dat er bij de behandelde oude klachten en kwalen (vooral die klachten die in het verleden zijn onderdrukt met medicijnen) weer even de kop op steken. De klacht kan na de eerste paar behandelingen juist erger worden. Dit is niet zo leuk, maar van tijdelijke aard en een teken dat Reiki aanslaat. Het lichaam is bezig oude rommel op te ruimen.

Het kan voorkomen dat de behandelde sterker gaat transpireren, dat ontlasting en urine enige tijd sterker gekleurd zijn en sterker ruiken dan anders. Het is allemaal van voorbijgaande aard.

Soms kan het voorkomen dat een behandelde tijdens de behandeling gaat schokken. Meestal is dit alleen het geval met een arm of een been. Een enkele keer ligt iemand in zijn geheel te schudden op de tafel. Ook kan het gebeuren dat de ontvanger vast zit en zich niet kan bewegen. Het lichaam bevrijdt zich op die manier van lang vastgehouden spanningen. Hier hoeft de ontvanger zich geen zorgen over te maken.
Om het lichaam te helpen met het afvoeren van de afvalstoffen is het raadzaam om elke dag 2 liter water te drinken.

Ik geef Reiki behandelingen volgens de oorspronkelijke Usui methode, dat wil zeggen: Reiki in de meest zuivere vorm.

Reiki helpt bij:

Vermoeidheid, slaapproblemen, emotionele problemen, huidproblemen, rouwverwerking, migraine, reuma, stress, verzacht pijn of neemt deze weg. Reiki geeft rust aan personen in de terminale levensfase. Helpt bij een chemokuur. De negatieve bijwerkingen van sommige medicijnen worden door behandelingen met Reiki vaak grotendeels geneutraliseerd, zonder dat de goede werking van het medicijn wordt aangetast.

Ik zal mij nooit bemoeien met medicijngebruik, dit is voor de behandelend arts.

Er wordt zo vaak gezegd: "Je moet erin geloven anders werkt het niet" en dat is erg jammer.

Reiki werkt ook bij dieren en planten en die geloven er ook niet in!

Wie eenmaal de werking van een Reiki-behandeling heeft ervaren, kent de waarde ervan.

Indien u een behandeling wenst, dan kunt u vooraf met mij een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, zodat ik u mijn werkwijze kan uitleggen. Aan dit gesprek zijn voor u geen kosten verbonden. Belangrijk is dat u vertrouwen heeft in de Reiki Master die u gaat behandelen en vooraf daar ook kennis mee maakt.

De prijzen voor een behandeling zijn:

Behandeling op behandeltafel     € 37,50
Behandeling op stoel                  € 22,50
Afstandsbehandeling                  €   7,50

 U houdt de kleding aan.

Behandelingen worden door mij gegeven volgens afspraak.